<3


JERSEY SHORE

Hej. Har inte orkat blogga denna veckan fast ska börja blogga bättre nu, åtminstone en gång om dagen!:)
Sitter och kollar på Jersey shore och äter godis, nu ska ja fortsätta kolla så jag bloggar imon eller senare ikväll :)


KUSIN

Är hos min kusin just nu, vi sitter och kollar på fear factor. Innan var vi ute med hennes söta hund och lekte i snön, här får ni en bild på hennes hund.


MYS

Har köpt lite goa saker, mumss!:)


BLOGG.SE CPAR

Såhär ser det ut hos mig, är det någon mer som har de så?


OUTFIT

Hej, gör ett snabbt inlägg nu. Var i skolan idag, efter skolan åkte jag med min pappa till stan för att vi skulle köpa present till min mamma som fyller år överimon, så det blev en vit iphone. När jag kom hem åt jag mc donalds sen blev de film. Här har ni dagens outfit, kass bild men tog den fort med min mobil. Byxor från jc, tshirt från Gina tricot och tröja från svea.


SUMMER

Saknar sommaren, sommaren 2012 kommer bli bra. Ska åka utomlands!<3


BLOGG.SE

hej. bloggar just nu från datorn och hela blogg.se cpar så man kan inte ens lägga ut bilder? aja skriver senare istället från mobilen, juste dom har också uppgraderat blogg.se appen så man kan välja storlek på bilderna. juste, kollade på filmen warrior igår och den var skiiiiit bra förutom att den var långtråkig i början så jag spolade fram tills mitten typ. idag så var skolan tråkig som vanligt, efter skolan åkte jag till stan med bahar, skulle kolla på kläder fast alltid när jag åker och har pengar så hittar jag INGENTING och när ja inte har pengar med mig så hittar ja massa fina saker. så jag köpte ingenting. sen köpte vi godis och jag åkte hem. bloggar sen från mobilen och lägger ut bilder också!

WARRIOR

Hej. ska kolla på filmen Warrior nu med min kusin som kommer snart, hoppas den är bra. tänkte lägga ut lite bilder fast allting cpar så de går inte. idag i skolan var de tråkigt som vanligt förutom idrotten, fast kunde inte springa för jag har muskelvärk i min vad så ja kunde inte vara med, satt bara för de mesta. lägger ut lite bilder senare om de funkar. puss

BEFORE I DIE


STÄDAR

Hej, kunde inte blogga igår för att jag var hos mina kusiner i Kinna.
Sitter & kollar på tv just nu, måste gå och städa mitt rum och min garderob snart.. Orkar verkligen inte


BÖRJAR BLOGGA IGEN

Hej! Nu ska jag börja blogga igen, det var rätt så länge sen ja bloggade här. Bloggar mer imon för att nu ska jag gå & lägga mig.
Puss


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu